Lena Rustan Fidjestad (t.v.), Morten Westgaard og Helén Skogstad går til TV 2.
Lena Rustan Fidjestad (t.v.), Morten Westgaard og Helén Skogstad går til TV 2.

MEDIEFOLK:

TV 2 ansetter tre reportere til Hub2-redaksjonen

Publisert Sist oppdatert

TV 2-redaksjonen Hub2, som jobber med innovasjon og måter å nå nye målgrupper, ansetter Helén Skogstad (27), Lena Rustan Fidjestad (34) og Morten Westgaard (21) som reportere, melder TV 2 i en pressemelding.

Skogstad blir engasjementreporter, og kommer fra jobb som innholdsprodusent i Nordea. Hun har bakgrunn fra VG som reporter, SoMe-ansvarlig og programleder for VG-lista.

– TV 2 var det aller første mediehuset jeg fikk jobb i. Da jeg studerte journalistikk jobbet jeg som gjesteansvarlig i Nyhetskanalen og forelsket meg i kulturen. Jeg digget å jobbe i TV 2, så jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg føler det blir et full circle-moment, haha, uttaler hun i meldingen.

Lena Rustan Fidjestad blir ungreporter, og kommer fra jobb som SoMe-ansvarlig i Handelsbanken. Hun har bakgrunn som journalist i VG+ og avdeling Z, og var med på å bygge opp nyhetsnettstdet KRSby.

– Jeg er skikkelig giret over å bli en del av TV 2s satsing på journalistikk for unge. Dette er en stilling hvor jeg både kan dra nytte av tidligere erfaringer med målgruppen, og i tillegg kunne få utvikle meg videre med et utrolig bra team. Sammen vil vi skape knallgodt innhold som treffer og engasjerer vårt publikum, uttaler hun i pressemeldingen.

Morten Westgaard går inn i SoMe-gruppa i Hub2, og har bakgrunn fra Smaalenenes Avis og som reporter for Indre Østfold Ung.

En stor drøm som går i oppfyllelse, og en surrealistisk følelse, sier han i pressemeldingen.

– Jeg tror arbeidsoppgavene vil sette meg på prøve og gi meg muligheten til å bruke den kunnskapen jeg har på best mulig måte. Det er ingenting bedre å produsere nyheter direkte rettet mot unge, og som en del av målgruppen selv, tror jeg seerne av innholdet vil føle ungt blod i materialet fra start til finish.

Samtidig har Karen Anna Kleppe tatt over som leder for den nye avdelingen. Hun har vært nyhetsreporter for TV 2 i Bergen og Tromsø, og det siste halve året fungert som redaksjonsleder for innenriksavdelingen i Bergen.

– Dette er den desidert mest spennande jobben eg kunne tenke meg. Å skulle leie ein redaksjon som sprenger grenser og tenker nytt rundt korleis vi presenterer nyheiter er jo nesten for gøy til å kunne kallast ein jobb, sier hun i pressemeldingen.

Med de nye ansettelsene vil Hub2 bestå av ti reportere i gruppene ung, engasjement og SoMe.

Powered by Labrador CMS