Skjermdump fra VG Nett.

Vinner med Jan Thomas

Ikke tittelen du ventet på Journalisten? Vel, for VG Nett er parodier gull.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For litt over en uke siden lanserte VG Nett sin egen tegnefilm. Med Jan Thomas som superhelt, har landets største nettavis vært som en magnet for surferne.

Bra

I julen fortalte Journalisten om flere av de største nettstedenes satsing på underholdning på web-TV. Da var Snørrunger på VG Nett størst. Den mest populære episoden var da blitt sett 325.000 ganger. Nå får kidsa konkurranse fra parodien på en Hollywood-veteran, Fanthomas.

– Det går veldig bra. Dette er vår største underholdningssatsing noensinne, og den har innfridd. Vi har aldri hatt denne type innslag som har hatt så høy trafikk over så kort tid, sier VGTV-sjef Thomas Manus Hønningstad.

Han forteller at de så langt har hatt 360.000 visninger på det første klippet og 240.000 på det andre. Klippet hvor Jan Thomas ser det selv har hatt 225.00 visninger.

– Det er åpenbart blitt en snakkis.

Mer?

– Dette er noe vi vil gjøre mer av fremover. Det er interesse både blant leserne og annonsørene, noe som muliggjør slike satsinger, sier han.

Hønningstad forteller at det slett ikke er usannsynlig at det kan bli mer av Fanthomas etter at denne runden er over.

– Snørrunger kommer tilbake til høsten, så får vi se hva som skjer med Fanthomas.

Fanthomas har nå flere fans på Facebook enn landets statsminister. I skrivende stund har 28.000 lagt til den lettere animerte figuren som venn.

Powered by Labrador CMS