Mediefolk:

Amalie Frøystad Nærø, Evelyn Berg Hansen og Vetle Halvorsen på plass på E24-desken.
Amalie Frøystad Nærø, Evelyn Berg Hansen og Vetle Halvorsen på plass på E24-desken.

Amalie, Evelyn og Vetle har fått fast jobb i E24

Staben fortsetter å vokse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«Hei! Her kommer en av mange slike meldinger det kommende året», skriver E24s sjefredaktør Gard L. Michalsen i en e-post tirsdag kveld. Etterfulgt av et smilefjes.

Vedlagt er det en pressemelding. Den forteller om tre nyansettelser i næringslivsnettstedet. Michalsen har tidligere varslet at de skal styrke staben med inntil 30 nye journalister.

De tre siste som har fått fast jobb, er Amalie Frøystad Nærø, Vetle Halvorsen og Evelyn Berg Hansen.

Halvorsen og Hansen er E24s nye forsidesjefer, mens Nærø er ansatt som journalist på «breakingdesken».

Alle tre begynte i sine nye jobber tidlig i januar.

Kort om de tre:

Amalie Frøystad Nærø (26) har de siste årene jobbet i VG, både med løpende nyhetsdekning og undersøkende journalistikk. Hun har bachelor i journalistikk fra Høgskulen i Volda, samt erfaring fra NRK og Tønsbergs Blad.

Evelyn Berg Hansen (27) har de siste årene jobbet i VG som nyhetsjournalist og frontsjef, og har erfaring fra Amedias nettdesk i Vestfold og Adresseavisen. Hun er utdannet journalist fra NKH i Trondheim.

Vetle Halvorsen (29) kommer også til E24 fra VG-desken, som frontsjef og utgavesjef for VG+. Han har vært frontredigerer i Fredriksstad Blad og har også bakgrunn fra Sarpsborg Arbeiderblad. Halvorsen har studert ved NTNU, Høgskolen i Østfold og Universitetet i Bergen.

Nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning er ifølge pressemeldingen svært fornøyd med ansettelsene:

– Evelyn og Vetle har begge bred erfaring som frontsjefer, er nytenkende, analytiske og kan vise til dokumenterte resultater når det gjelder å sikre optimal distribusjon av god journalistikk, sier han.

– Amalie innehar den sjeldne kombinasjonen av spisskompetanse på breaking news, og solid erfaring med undersøkende journalistikk, sier Grønning, og viser til at hun i 2017 vant Skup-diplom for VG-prosjektet «Barnevernsmilliardene».

Han legger til:

– E24 skal ha en undersøkende tilnærming i alt vi gjør, også det som handler om breaking news. Med det som utgangspunkt, er Amalie en veldig god rekruttering. Jeg er sikker på at hun vil sette sitt preg på E24 i lang tid fremover.

Andre E24-ansettelser den siste tiden:

Flere skal det bli, ifølge E24-redaktør Michalsen:

– Det er bare å forberede seg på mange solide nyheter det kommende året. Vi skal bruke god tid på å jakte og ansette de beste journalistene.

Powered by Labrador CMS