Mediefolk:

Bjarte Rylandsholm blir nyhets- og dagsordenredaktør.

Bjarte Rylandsholm går fra TV 2 til NHST

Blir redaktør for nyheter og dagsorden hos Fiskeribladet og Intrafish.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bjarte Rylandsholm Trettenes forlater stilling som redaksjonssjef for TV 2 Nyhetene i Bergen, og blir ny redaktør for nyheter og dagsorden for NHSTs sjømatpublikasjoner Fiskeribladet og Intrafish.no.

Det melder NHST i en pressemelding.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med resten av staben. NHST-konsernets planer høres utrolig offensiv og spennende ut, og jeg har svært lyst til å komme inn og gjøre mitt for å bidra til å løfte og få frem den gode journalistikken som lages i de to publikasjonene. Og ikke minst til å treffe de dyktige journalistene i Fiskeribladet og Intrafish, sier Trettenes i meldingen.

Nåværende nyhetsredaktør Camilla Aadland går samtidig over i en stilling som utviklingsredaktør.

– Ansettelsen skal sikre at vi blir enda tydeligere i nyhetsprioriteringene våre, og samtidig hjelpe oss til å vokse ytterligere i og utenfor norsk sjømatnæring. Bjarte har lang erfaring om hva som skal til for å sette dagsorden i det nasjonale nyhetsbildet. Det vil bli svært viktig for oss fremover. Han vil også tilføre hele NHST-konsernet mye kunnskap om lyd og bilde sier Øystein Hage, ansvarlig redaktør og adm. direktør i Fiskeribladet og IntraFish.no.

Powered by Labrador CMS