Mediefolk:

Inger Merete Hobbelstad er kommentator og filmanmelder i Dagbladet, og hun skulle gjerne ha intervjuet Jerry Seinfeld en gang til.
Inger Merete Hobbelstad er kommentator og filmanmelder i Dagbladet, og hun skulle gjerne ha intervjuet Jerry Seinfeld en gang til.

Inger Merete Hobbelstad er ny kulturkommentator i NRK

Dagbladet-profil bytter jobb.

Publisert Sist oppdatert

Inger Merete Hobbelstad (41) er ansatt som ny kulturkommentator i NRK. Hobbelstad kommer fra Dagbladet, hvor hun har jobbet siden 2005.

– Alle i Dagbladet føler seg som Dagbladet-folk, men jeg har hatt et sterkt bånd til NRK fra jeg var bitte liten. Jeg gleder meg til å dukke enda lenger inn i den institusjonen og gjøre de båndene enda sterkere, sier Hobbelstad til nrk.no.

– Det har vært en omfattende prosess bak rekrutteringen av ny kommentator, og det var svært sterke kandidater til jobben, sier redaksjonssjef Marianne Ytre-Eide i kultur og underholdning i NRK Nyheter.

Hun er glad for å få Hobbelstad inn i stillingen.

– Hun har bred og solid kompetanse innenfor kulturfeltet. Med sin glød og sitt engasjement kommer hun til å bli en tydelig stemme som setter NRKs kulturjournalistikk på dagsordenen, og hun vil gjøre publikum klokere, sier Ytre-Eide.

Hobbelstad erstatter Agnes Moxnes, som gikk av men pensjon tidligere i år.

Powered by Labrador CMS