Mentor Medier kjøpte Morgenbladet i juni. Nå flytter avisa også. F. v. konsernsjef Per Magne Tveiten i Mentor Media, Morgenbladet-redaktør Sun Heidi Sæbø og daværende NHST-konsernsjef Hege Yli Ask i juni.

Nå flytter Morgenbladet inn hos Mentor Medier: – Tror vi skal få det veldig bra

Inn under de nye eiernes tak.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Da Mentor Medier kjøpte Morgenbladet fra tidligere eier NHST i juni, var planen å flytte ut fra NHST-bygget i Christian Krohgs gate i Oslo i første kvartal 2021.

Det klarer avisa med god margin: I løpet av januar måned flytter redaksjonen en knapp kilometer, og inn i samme bygg som Dagsavisen, Vårt Land og flere Mentor Medier-bedrifter i Grubbegata.

Mentor-eide Mediaconnect har funnet nye lokaler i nærheten, noe som åpner for at Morgenbladet kan overta med sine rundt 30 medarbeidere.

Morgenbladet-redaktør Sun Heidi Sæbø forteller til Journalisten at ønsket fra både redaksjonen og konsernet har vært at de skal komme tettest mulig på de andre publikasjonene.

– Lokalene ser veldig fine ut, og er jo enda mer sentrumsnære enn tidligere, så jeg tror vi skal få det veldig bra der, sier Sæbø.

– Hva blir den største overgangen på nytt sted?

– Det som er annerledes med Mentor Medier er at vi er representert i konsernledelsen, vi er mye tettere på hele virksomheten og har større mulighet til å påvirke. Nå flytter vi inn sammen med publikasjoner som ligner mer på oss selv, og jeg tror det blir fint å komme tettere på og kunne utveksle erfaringer.

Powered by Labrador CMS