Nils Martin Silvola kan feire fast ansettelse i Journalisten. Foto: Kristine Lindebø

Nils Martin Silvola blir fast ansatt i Journalisten

– Jeg er veldig, veldig glad.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nils Martin Silvola (36) blir fast ansatt som journalist i Journalisten.

Det opplyser redaktør Roger Aarli-Grøndalen i Journalisten til Journalisten.

Silvola har allerede tilbrakt ett år i et vikariat i redaksjonen.

– En av Nils' store styrker som journalist, er at han klarer å grave fram nyheter fra overraskende kilder. Saker som ofte blir våre mest leste. Jeg er derfor veldig glad for at han fortsetter i Journalisten i 2020, noe jeg er overbevist om at vil både glede våre lesere og irritere våre konkurrenter, skriver Aarli-Grøndalen i en melding sendt over meldingsplattformen Slack.

Han legger til:

– Bare finn på andre ting hvis det passer bedre.

Silvola hadde bakgrunn som gårdsgutt, lokalavisjournalist, postmann, hotellnattevakt, filmstudent, produksjonsassistent, oversetter og radioprodusent før han tok journalistutdanning ved Oslo Met.

Siden har han jobbet som journalist i ABC Nyheter, Dagbladet, Uniforum og Khrono.

– Jeg er veldig, veldig glad for å få fortsette i Journalisten-redaksjonen. Jeg trives godt med fagfeltet og kollegene mine. Nå har jeg troen på 2020, 2021, 2022 og så videre, skriver Silvola selv rett inn i publiseringsplattformen Labrador, som han utformer denne artikkelen i.

Silvola går over i fast stilling fra nyttår, mens nåværende Journalisten-kollega Eskil Wie Furunes går over til stilling som fotojournalist i NRK.

Fra nyttår består Journalistens redaksjon foruten Roger Aarli-Grøndalen og Nils Martin Silvola av journalist Kristine Lindebø og journalist Guro Flaarønning.

For ordens skyld: Journalist Nils Martin Silvola har en nær relasjon til Nils Martin Silvola.

Powered by Labrador CMS