Mediefolk:

Nyhetsredaktør Sarah Sørheim forlater NTB for ny lederjobb i Schibsted.
Nyhetsredaktør Sarah Sørheim forlater NTB for ny lederjobb i Schibsted.

Sarah Sørheim slutter i NTB

Går tilbake til Schibsted.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nyhetsredaktør Sarah Sørheim slutter i NTB. I mai begynner hun i Schibsted der hun skal lede et stort utviklingsprosjekt i mediedivisjonen.

Sørheim startet i NTB i 2019 og fortsetter i jobben fram til påske.

– Vi har vært privilegerte som har hatt Sarah på laget disse årene. Jeg ønsker henne alt det beste når hun nå tar fatt på en skikkelig kul, ny utfordring i Schibsted. Jeg skulle så inderlig ønske at Sarah ble, men flinke folk er alltid til låns, sier sjefredaktør Tina Mari Flem.

Hun er full av lovord om jobben Sørheim har gjort.

– Sarah har også gjort en god jobb med å bygge talentene under seg. Så vi heier på Sarah og gleder oss over at vi har en NTB-ambassadør som går ut døren, sier Flem.

Nå venter nye muligheter i Schibsted.

– Jeg gleder meg til å få mulighet til å bygge opp noe helt nytt fra bunnen av. Det har jeg aldri gjort før. Det jeg derimot ikke gleder meg til, er å slutte i NTB. Å få lede landets beste nyhetsredaksjon har vært den største æren i livet mitt, sier den avtroppende nyhetsredaktøren.

Jakten på Sørheims etterfølger starter umiddelbart, opplyser NTB.

Sørheim har blant annet bakgrunn som kulturredaktør i Aftenposten, leder for Etterbør i Dagens Næringsliv og kulturredaktør i Klassekampen. Da tidligere toppsjef i NTB, Mads Yngve Storvik, valgte å slutte for å bli hodejeger, ble Sørheim konstituert som sjefredaktør. Jobben som ny NTB-sjef gikk imidlertid til Tina Mari Flem.

Fredag meldte Medier24 at også utviklingsdirektør Geir Terje Ruud forlater nyhetsbyrået.

Powered by Labrador CMS