Nome til SKUP

Ikke før har han meldt seg ut av NJ, så er Petter Nome tilbake i journalistflokken igjen. Han skal snakke om journalistrollen på årets SKUP-seminar.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha vært i vinden for sine mange roller i fjor høst og i vinter - først ble han rådgiver i en kommunikasjonsbyrå, så ble han antikrigsdemonstrant - er Nome endelig rett mann på rett sted når SKUP inviterer til debatt om nettopp journalistenes rolle i norsk samfunnsliv. «Hvor går grensene?», er stikkord for debatten.

Journalist Hilde Solheim, initiativtaker til og forsvarer av det lukkede diskusjonsforumet Femail Bonding, deltar også i debatten.

- Grenseoppgangen mellom det å være journalist og samfunnsengasjert menneske har vist seg å være en debatt som engasjerer veldig mange, og vi er glade for at Petter Nome - som satte i gang denne debatten - har funnet anledning i et travelt program til å komme til SKUP-konferansen. Vi har som ambisjon å drive debatten enda noen hakk videre og sette søkelyset på hvor grensene egentlig går for at norske journalister kan engasjere seg i norsk samfunnsliv og samfunnsdebatt, sier SKUP-leder Astrid Aure i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS