Mediefolk:

Fire nye sportsjournalister har fått fast jobb i VG. Fra venstre Christina Paulos Syversen (27), Arilas Berg Ould-Saada (22), Regine Leenborg Anthonessen (22) og Vegard Aulstad (25). Foto: Trond Solberg / VG

VG ansatte fire sportsjournalister i samme slengen

Denne gjengen kan juble for fast jobb.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det er ikke akkurat hver dag, faktisk ikke hvert år engang, at vi kan ansette noen i faste journaliststillinger, og nå får vi styrket laget med fire fremtidsrettede journalister samtidig, skriver VGs sportssjef Øyvind Brenne i en pressemelding.

De fire som nå har fått fast jobb er Christina Paulos Syversen (27), Arilas Berg Ould-Saada (22), Regine Leenborg Anthonessen (22) og Vegard Aulstad (25)

– Alle disse er heldigitale enmannsteam som kan levere journalistikk fra A til Å i alle kanaler. Kjønns- og aldersbalansen i sportsmiljøet bedres også. Oppsummert er dette en fantastisk nyhet for VG Sporten, VGTV og hele mediehuset, fortsetter sportssjefen.

Firkløveret er ikke nye i VG. Siden 1. januar 2017 har de jobbet med VG og VGTVs satsing på Eliteserien og levende bilder i prosjektstillinger. Samarbeidet mellom Eliteseriens rettighetshaver Discovery og VG går neste år inn i sitt tredje år, og ansettelsene er et grep fra VG for å styrke posisjonen som en av landets fremste nyhetsdestinasjoner for sport.

– VG satser virkelig på sport. Vi har ambisjoner om å være ledende på nyheter, dagsordensettende journalistikk, pluss-stoff, sosiale medier og TV-drevet fortellerteknikk. Levende bilder er helt sentralt i alt dette, og derfor er vi veldig glade for å få kjærkommen videokompetanse inn i den faste staben, sier Brenne.

Powered by Labrador CMS