Amedia skal nå også strømme minst 132 volleyballkamper. Foto: Amedia
Amedia skal nå også strømme minst 132 volleyballkamper. Foto: Amedia

Norges Volleyballforbund har inngått avtale med Amedia

Ny strømmeavtale for mediekonsernet.

Avtalen betyr at Amedias lokalaviser og Nettavisen vil sende minst 132 kamper fra volleyballens eliteserie kalt «Mizunoligaen» for kvinner og menn, inkludert seriespill og sluttspill, skriver Amedia i en pressemelding.

− Volleyball og sandvolleyball er idretter i vekst og som har engasjerte tilhengere både lokalt og nasjonalt. Det er helt naturlig for Amedia å satse journalistisk og redaksjonelt på dette. Vi er glade for å kunne tilby våre abonnenter livedekning av volleyball, og at vi kan være den arenaen volleyballen trenger for videre vekst og synlighet i Norge, sier konsernsjef Are Stokstad i Amedia.

Amedia oppgir at konsernet i dag har cirka 520.000 abonnenter.

Samtlige kamper, live og i opptak, vil være tilgjengelig i alle lokalavisene og i Nettavisen.

- Avtalen med Amedia gjør at vi kan løfte ambisjonene til norsk volleyball, og at populariteten til idretten vår vil øke ytterligere. Det er en stor og viktig dag for idretten vår når vi nå har fått på plass en avtale som gjør kampene tilgjengelig gjennom lokalavisene over hele landet og blir gjenstand for profesjonell journalistisk dekning, sier markedssjef Iver Horrem i Norges Volleyballforbund.

Leder for Norsk Toppvolleyball, Edgar Broks, legger til:

- Avtalen med Amedia gjør at idretten vår blir vesentlig mer synlig på idrettskartet. Det å kunne skape en enhetlig profil for ligaen er noe vi har jobbet lenge for å få til. Kampene blir tilgjengelig i bedre bildekvalitet og med kommentatorer med god innsikt i idretten. Dette blir spennende, sier Edgar Broks.

LES OGSÅ:

Amedia skal overføre minst 260 håndballkamper

Amedia har kjøpt TV- og web-TV-rettighetene til NM i tennis