D-dag i Trondheim

I dag må nye og gamle eiere komme med penger, hvis ikke, opphører Arbeideravisa.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I forrige uke fortalte Journalisten at Arbeideravisa i Trondheim trenger tilskudd av frisk kapital. Og det er snakk om flere millioner kroner for å sikre driften videre. I dag går fristen for å finne pengene ut, da skal styret ta stilling til hva som skjer med avisa videre.

Gir seg ikke

– Nå ser det ikke veldig lyst ut, men vi har definitivt ikke gitt opp ennå. Vi kommer til å holde på fram til styremøtet i kveld med å finne investorer, sier ansvarlig redaktør Albert H. Collett i Arbeideravisa.

Den siste uken har vært heseblesende for redaktøren.

– Vi snakker med seriøse aktører som har greie på dette – og ikke minst har penger. Det er definitivt håp ennå. Trondheim fortjener avisa, og om tre år går den i null, så enkelt er det.

Løsere penger

Frem til tidlig tirsdag kveld vil Collett arbeide for å finne interessenter som er villig til å gå inn på eiersiden i Arbeideravisa. For så langt har det ikke vært lett å få investorene til å åpne lommeboka.

– Vi har ingen penger på bordet akkurat nå. Dette er en prosess hvor et ja fra en aktør kan utløse flere ja. Dersom en av de store eiere våre sier ja, så har vi fått beskjed om at da sitter pengene løsere hos andre seriøse aktører som ikke vil gå inn på egen hånd. Men i dag er en slags d-dag.

Powered by Labrador CMS