– Vi har ikke kommet dit vi gjerne ville være, sier Gunnar Bodahl-Johansen om avisprosjektet Fredrikstad Tidende.

Fredrikstad Tidende går usikker fremtid i møte: – Vi gjorde et ærlig forsøk

Avklaring er ventet i løpet av kort tid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Forsøket på å etablere en ny lokalavis i Fredrikstad, ser ut til å bli med forsøket. I dag kan Fredriksstad Blad fortelle at Fredrikstad Tidende kan være historie etter cirka et halvt års drift. En endelig avklaring er ventet senere i uken, ifølge avisen.

– Vi gjorde et ærlig forsøk, sier Gunnar Bodahl-Johansen til Fredriksstad Blad. Den profilerte mediekritikeren var en av fem eiere og en av ildsjelene bak prosjektet.

Daglig leder i avisen er Arne Børresen, tidligere journalist i Demokraten.

– Nå går jeg her fortsatt uten lønn som daglig leder. Jeg har jobbet med dette i over et halvt år, eller nærmere ett år om du regner med forberedelser før oppstart. Jeg er 57 år gammel og i yrkesaktiv alder. Det sier seg selv at det går ikke lengden. Vi skal alle leve av et eller annet, sier han til Fredriksstad Blad.

Da avisprosjektet ble kjent i fjor sommer, uttalte avisgründerne at de ikke skulle konkurrere med de etablerte mediene om den løpende dekningen av hendelsesnyheter, men plukke saker som redaksjonen mente var viktige for lokalbefolkningen.

– Fredrikstad Tidende skal se på samfunnslivet og næringslivet. Vi skal på banen slik at journalistikken får et nytt og friskt pust, sa Børresen til Fredriksstad Blad den gangen.

Powered by Labrador CMS