VG mistet 28.000 i opplag

VG ble som forventet den største opplagstaperen i fjor. Avisa mistet 28.154 og endte opp med et hverdagsopplag på 315.549 eksemplarer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi er selvsagt ikke fornøyde med at opplaget faller så mye som det gjorde i 2006, men vi kan konstatere at fallet i siste kvartal var en god del mindre enn i årets ni første måneder, sier administrerende direktør Rolv Erik Ryssdal i VG i en pressemelding.

– Den litt mer positive utviklingen mot slutten av året gleder både hverdagsopplaget - og spesielt salget på lørdager - hvor det er ekstra gledelig å konstatere at vårt helgemagasin VG Helg har slått så godt an hos leserne etter bare kort tid i markedet, sier Ryssdal.

Lørdagsopplaget sank med 25.202 til 416.620 eksemplarer og på søndagene mistet avisa 30.381 og endte på 268.355 eksemplarer.

VG velger i pressemeldingen å legge vekt på at Mediehuset VG aldri hatt så mange lesere: 1,92 millioner leser VG på papir og nett.

– 2006 vil på alle måter bli stående som et spesielt år for Verdens Gang AS. Vi har vært gjennom betydelige omstillinger og bemanningsreduksjoner. Men samtidig har vi jobbet intenst med produktutvikling både på papir og nett, slik at vi er meget godt rustet for videre vekst, sier Rolv Erik Ryssdal.

Powered by Labrador CMS