Mediefolk:

Marina Hettervik (24), Peter Madsen (32) og Haley Barkovitch (29) går alle over fra vikariat til fast jobb i Tønsbergs Blad.
Marina Hettervik (24), Peter Madsen (32) og Haley Barkovitch (29) går alle over fra vikariat til fast jobb i Tønsbergs Blad.

Tønsbergs Blad med tre nyansettelser

– Det er kjempegøy.

Publisert Sist oppdatert

Tønsbergs Blad har ansatt tre nye journalister: Marina Hettervik (24), Haley Barkovitch (29) og Peter Madsen (32). Det melder avisen selv. Alle de nyansatte har tidligere vært vikarer for avisa.

Madsen og Hettervik har begge bakgrunn fra journalistutdanningen ved OsloMet, mens Barkovitch har tidligere jobbet i ungdomsredaksjonen i Tønsbergs Blad.

Ansvarlig redaktør for Tønsbergs Blad, Sigmund Kydland, sier til avisen at han er svært glad for ansettelsene.

– Det er kjempegøy! Vi er privilegerte fordi vi har så kompetente søkere, og ekstra privilegerte som kunne ansette disse tre som vi kjenner veldig godt. De har fått utvikle seg hos oss til å bli veldig dyktige, de har ulik bakgrunn og vil berike og styrke Tønsbergs Blad. Jeg er strålende fornøyd, sier han.

Tønsbergs Blad skriver også at fire journalister nå slutter nå i avisa. Ivar Benjamin Østebø skal til Dagbladet, Rolf-Martin Hansen har fått jobb i Drammens Tidende, Benedicte Hamnes begynner i Tønsberglivet og Øyvind Winding-Stavseth går til Nettavisen.

Powered by Labrador CMS