Mediefolk:

Birgitte Thorshaug Kristiansen har jobbet i TV 2 i ni år, i ulike avdelinger. De siste fem i TV 2 Underholdning.

Birgitte Thorshaug Kristiansen fra TV 2 til Dagbladet

– Jeg ser fram til å starte et nytt og spennende kapittel i karrieren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet har ansatt Birgitte Thorshaug Kristiansen (29), skriver avisen i en pressemelding. Kristiansen kommer fra TV 2 - og begynner som reporter i avdelingen nyhet/kultur 1. mai.

– Vi er enormt stolte og glade over å kunne fortelle at Birgitte kommer til oss. Vi gleder oss, og ser frem til å få henne i hus. Å få så erfaren og sulten reporter inn, er noe vi gleder oss stort til, sier avdelingsleder for nyhet/kultur, Trine Høklie Jonassen, i pressemeldigen.

Kristiansen har lang erfaring med underholdningsjournalistikk etter fem år i TV 2 Underholdning. Det siste halve året har hun jobbet som reportasjeleder i samme redaksjon.

Hun har i løpet av sine ni år i TV 2 jobbet i ulike avdelinger, og har blant annet erfaring fra tv-produksjon, live-tv og sosiale medier.

Kristiansen tok journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2011-2014, og startet sin journalistkarriere i Trønder-Avisa. Hun har også fartstid fra Veidekke, Helsekontrollen og God Morgen Norge i TV 2.

– Jeg er veldig glad for at nyhet/kultur ville ha meg med på laget. Etter mange fine år i TV 2, ser jeg fram til å starte et nytt og spennende kapittel i karrieren på Hasle. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger og ta fatt på oppgavene som venter. Dette blir gøy, sier Kristiansen.

Til opplysning: Birgitte Thorshaug Kristiansen sitter i Journalistens styre.

Powered by Labrador CMS