Mediefolk:

Martin Gramnæs hartilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke, i tillegg til å være frontsjef i Glåmdalen.
Martin Gramnæs hartilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke, i tillegg til å være frontsjef i Glåmdalen.

Martin Gramnæs går fra Glåmdalen til Din Side

Får ansvaret for elbildekningen.

Publisert Sist oppdatert

Martin Gramnæs er klar for Din Side, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Gramnæs kommer fra jobben som frontsjef i lokalavisa Glåmdalen, og han får et spesielt ansvar for bil- og elbiljournalistikken til DinSide og Dagbladet.

– Jeg gleder meg virkelig til å være med å utvikle Din Side videre, og ser frem til å bli en del av et mediehus som nå er i gang med en svært offensiv satsing, sier Gramnæs i pressemeldingen.

34-åringen har jobbet som frontsjef i Glåmdalen siden januar 2020. Han har tidligere erfaring som frontsjef i VG. I tillegg har han jobbet for Namdalsavisa, Trønder-Avisa, Sør-Varanger Avis og nettstedet Veier24 i Teknisk Ukeblad-universet. Han har også vært tilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke.

– Vi er svært fornøyd med å få Martin med på laget. Som Norges største forbrukernettsted, skal Din Side naturlig nok også være lesernes foretrukne nettsted for elbil-journalistikk. Martin er kunnskapsrik, utviser svært god tabloidfaglig forståelse og vi har god tro på at han vil bidra ytterligere til rakettveksten i Din Side og Dagbladet, sier Din Side-redaktør Rolf Fiske.

Powered by Labrador CMS