Mediefolk:

Martin Gramnæs hartilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke, i tillegg til å være frontsjef i Glåmdalen.

Martin Gramnæs går fra Glåmdalen til Din Side

Får ansvaret for elbildekningen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Martin Gramnæs er klar for Din Side, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Gramnæs kommer fra jobben som frontsjef i lokalavisa Glåmdalen, og han får et spesielt ansvar for bil- og elbiljournalistikken til DinSide og Dagbladet.

– Jeg gleder meg virkelig til å være med å utvikle Din Side videre, og ser frem til å bli en del av et mediehus som nå er i gang med en svært offensiv satsing, sier Gramnæs i pressemeldingen.

34-åringen har jobbet som frontsjef i Glåmdalen siden januar 2020. Han har tidligere erfaring som frontsjef i VG. I tillegg har han jobbet for Namdalsavisa, Trønder-Avisa, Sør-Varanger Avis og nettstedet Veier24 i Teknisk Ukeblad-universet. Han har også vært tilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke.

– Vi er svært fornøyd med å få Martin med på laget. Som Norges største forbrukernettsted, skal Din Side naturlig nok også være lesernes foretrukne nettsted for elbil-journalistikk. Martin er kunnskapsrik, utviser svært god tabloidfaglig forståelse og vi har god tro på at han vil bidra ytterligere til rakettveksten i Din Side og Dagbladet, sier Din Side-redaktør Rolf Fiske.

Powered by Labrador CMS