Mediefolk:

Øverste rad, fra venstre: Henrik Myhrvold Simensen, Sondre Nodland, Stian With og Madeleine Hatlo. Nederste rad, fra venstre Espen Kjendlie, Siri Wiersen og Brage Lie Jor
Øverste rad, fra venstre: Henrik Myhrvold Simensen, Sondre Nodland, Stian With og Madeleine Hatlo. Nederste rad, fra venstre Espen Kjendlie, Siri Wiersen og Brage Lie Jor

Dagbladet ansetter syv reportere

– Det er nok en god dag for Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet starter oppbemanningen. Nå ansettes syv reportere, skriver avisen i en pressemelding.

– Det er nok en god dag for Dagbladet. Vi er glade for at vi nå får disse syv dyktige reporterne på plass. De kommer til et mediehus som gir full gass, som har hatt kraftig digital vekst og som nå oppbemanner med opptil 30 stillinger for å gi leserne og seerne våre enda mer godt innhold, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i pressemeldingen.

– De bringer talent, erfaring, kunnskap og lekenhet inn i Dagbladet. Dette er rett og slett et superlag, fortsetter han.

Nyhetsavdelingen:

Madeleine Hatlo (29) har både reporter- og ledererfaring fra ulike miljøer som fast ansatt i Dagbladet.

– Madeleine er full av ambisiøse tanker og ideer til hvordan dette skal gjennomføres. Det er en fryd å ha med Madeleine på dette laget, sier fungerende redaksjonssjef, Hans-Martin Thømt Ruud.

Siri Åbø Wiersen (28) er snart tilbake på fastlandet etter å ha jobbet i Svalbardposten siden 2019.

– Jeg kommer til å ta med meg mye fra jobben i Svalbardposten til Dagbladet, noe jeg tror vil være en styrking for redaksjonen. Jeg gleder meg til å bli kjent med kolleger, Dagbladet som organisasjon og Oslo, sier Wiersen.

Espen Kjendlie (45) henter Dagbladet fra NRK.

– Dagbladet har vært min avis siden jeg ble nyhetsjunkie som 11-åring. Jeg gleder meg enormt mye til å jobbe med - og lære av - alle de dyktige folka i redaksjonen, sier Kjendlie.

Henrik Myhrvold Simensen (28) har den siste tiden jobbet som nattevakt i Dagbladet.

– Jeg ser fram til å jobbe med en ny satsing som forhåpentligvis skal treffe leserne, og gjøre Dagbladet enda bedre, sier Simensen.

Stian With (23) har bakgrunn som vikar på sporten i Dagbladet.

– Det blir veldig gøy å få være med på noe som aldri før har blitt gjort i Dagbladet. Jeg er veldig ydmyk over å få muligheten, og jeg er sterk i troa på at dette skal bli enormt bra.

Nyhetsavdelingen - breaking:

Brage Lie Jor (26) er etter vikariater i Dagbladet nå fast ansatt.

– Breaking er noe av det morsomste i verden, og da er det ordentlig kult å få gjøre dette på fast basis et sted hvor det satses knallhardt på å vinne hver eneste push, hver dag, sier Jor.

Sosiale medier-avdelingen:

Sondre Andreas Wedøe Nodland (29) er fast ansatt i Dagbladets SoMe-gruppe.

– Vi jubler høyt over å ha sikret oss Sondre. Han har enormt mye kunnskap om Facebooks mekanismer, har mange gode ideer og stiller høye krav til seg selv, sier SoMe-sjef Eugene Laran.

Powered by Labrador CMS