Mediefolk:

Marie Røssland, Ivar Benjamin Østebø og Tharald Halvorsen har fått fast jobb i Dagbladet.
Marie Røssland, Ivar Benjamin Østebø og Tharald Halvorsen har fått fast jobb i Dagbladet.

Dagbladet ansetter tre

Styrker avdelingen for breaking news.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet fortsetter oppbemanningen og kan i dag fortelle om tre nye journalister som har fått fast jobb i breaking news-avdelingen.

Tharald Halvorsen (25) og Marie Røssland (28) kommer fra egne rekker, mens Ivar Benjamin Østebø (27) hentes fra Tønsbergs Blad, skriver Dagbladet i en pressemelding.

– Jeg har fungert som vaktsjef de siste månedene, men livet er for kort til å ikke sette dagsorden selv, så nå griper jeg sjansen til å vende tilbake til nyhetsavdelingen, sier Halvorsen.

Røssland har jobbet i ulike avdelinger i mediehuset, blant annet Dagbladet TV, men har vært tilknyttet breaking-avdelingen den siste tiden, hvor hun nå får fast jobb.

– Det er stor stas å få lov til å være en del av en så dyktig og ambisiøs gjeng, og jeg gleder meg masse til fortsettelsen, sier Røssland.

Østebø kommer fra Tønsbergs Blad og har hatt ansvaret for dekning av krim, rettsvesen og politi.

– Jeg har hørt gjetord om ståpåviljen, driven og arbeidsmiljøet i Dagbladet så lenge jeg har vært i bransjen. Avisen er allerede en spydspiss innen breaking, og det var umulig å takke nei til å bli del av denne satsingen, sier Østebø.

Fungerende nyhetsleder Thomas Sæbø oppsummerer nyansettelsene:

– Dagbladet viser nok en gang at den er en talentfabrikk som får fram egne navn. Vi kjenner jo selvsagt Marie og Tharald godt fra andre roller på huset, men det er meget tilfredsstillende at de nå skal gi alt for breaking news-avdelingen.

Han legger til:

– Vi gleder oss stort til å få med oss Ivar på teamet. Han er ekstremt motivert og det er viktig for Dagbladet at vi også rekrutterer fra en av de mange gode lokalavisene i Norge.

Powered by Labrador CMS