Hanna Taugbøl forlater Aller Media etter to og et halvt år.

Enda en kjendisreporter slutter: – Var ordentlig lei meg da jeg ga beskjed

Journalist og forfatter Hanna Taugbøl valgte å se sluttpakketilbudet som en mulighet til utvikling og læring.

Publisert

– Å ta sluttpakketilbudet var et tungt, men riktig valg. Ikke minst er det skummelt å gå i fra en fast jobb, skriver Hanna Taugbøl i en e-post til Journalisten.

Hun legger til:

– Men - jeg begynte å jobbe lenge før jeg var ferdig med å studere, og siden har ballen rullet. Nå er det på tide å ta et steg tilbake, puste med magen og kjenne på hva jeg vil gjøre. Jeg er fortsatt ung i gamet, og er lysten på å utvikle meg og lære enda mer, og valgte å se på sluttpakken som en mulighet til det.

Kjendisdesk tømmes

Dermed blir Taugbøl blant de Aller Media-ansatte som tar imot sluttpakketilbud i den pågående nedbemanningsprosessen

Dagbladet og andre Aller Media-virksomheter kutte opp mot 40 stillinger. Hittil har Journalisten kunne fortelle at en rekke journalister knyttet til Dagbladet og Se og Hørs felles kjendisdesk forlater stillingene sine.

Fra før har redaksjonssjef Ruben Skaugvold Pedersen og journalistene Bjørn Ekker og Jonathan Gaathaug Nielsen bekreftet at de tar sluttpakke og forlater kjendisdesken.

– Kom veldig brått

Taugbøl er utdannet journalist fra Høyskolen Kristiania, og har bakgrunn fra Glåmdalen og som innholdsprodusent i Juliabladet før hun kom til Aller Media for to og et halvt år siden. Hun står også bak boka «Osteglad - et norsk smakseventyr».

Hos Aller Media har Taugbøl jobbet som journalist på kjendisdesken og også tatt del i SEO-prosjekter (søkemotoroptimalisering).

Sluttpakketilbudet, og beslutningen om å søke, kom brått på, forteller hun.

– Det hele kom veldig brått, og jeg var ordentlig lei meg da jeg ga beskjed om at jeg ønsket sluttpakke. Jeg stortrives på jobb, og kan virkelig skryte de ansatte på kjendisdesken opp i skyene. Jeg kommer til å savne hele redaksjonen. Vi skrivende journalister på kjendisdesken har hatt et samhold og et humør som har gjort at jeg har gledet meg til å komme på jobb, og det kommer jeg til å savne, skriver Taugbøl.

Hun forteller om å ha fått mange muligheter i Aller Media, som å jobbe med SEO-feltet hun har stor interesse for.

– Det er et mediehus med mye kunnskap og stor takhøyde, og jeg tar med meg mange gode opplevelser, innspill og lærdommer.

Powered by Labrador CMS