Dette er fagpressens beste

Magasinet Strek er årets fagpressevinner.

Publisert

Fagpressen holdt sin årlige prisutdeling på Bygdøy torsdag. Og i år var det Magasinet Strek som stakk av med den gjeveste prisen; Fagpresseprisen og er dermed årets fagblad.

– Fagpresseprisen er en bred pris hvor det stilles høye krav til alle fagområder som trengs for å skape et godt magasin. STREK viser en enorm styrke innen formidlingskunsten – og det er godt synlig at de elsker det de holder på med. STREK har bevist kvalitet i alle ledd, sier juryleder Lasse Gimnes.

Strek vant designprisen under utdelingen av prisene i fjor. Denne gikk i år til bransjebladet Kampanje.

Heder

Årets journalistpris gikk til Yngve Vogt for hans artikler i fagbladet Apollon. Han får påskjønnelse for sin store produksjon, men det juryen først og fremst har bitt seg merke i er at mange av artiklene er skrevet fra forskningsmiljøet. Disse, konkluderer juryen, er skrevet forståelig og knallgodt.

Fagpressens hederspris gikk i år til Bygg og Anlegg Media for deres flerkanalstrategi, og for selskapets evne til å tenke nytt og moderne. Med www.bygg.no, Byggeindustrien, Byggedagene med mer, er selskapet i fagpressens desiderte elitedivisjon når det gjelder fornyelse i en medietid med store endringer.

Bredde

Nettprisen gikk denne gangen til www.forskning.no. Markedsprisen ble tildelt Wenche Huser Sund i HS Media.

– Vi har bredde og vi har dybde – og ikke minst har fagpressen kvalitet og vesentlighet. Det er hyggelig å konstatere at fagpressen vinner fram med dybde og stil – og det i et mediemarked hvor den lette underholdningen tar stadig større plass, sier administrerende direktør Even Trygve Hansen i Fagpressen.

Powered by Labrador CMS