Mediefolk:

Den tidligere VG-profilen Frithjof Jacobsen har fått jobb i Monster. Foto: Frode Hansen
Den tidligere VG-profilen Frithjof Jacobsen har fått jobb i Monster. Foto: Frode Hansen

Frithjof Jacobsen er ansatt som produsent i Monster

– Jeg gleder meg stort.

Publisert Sist oppdatert

I Monster skal Frithjof Jacobsen jobbe med en stor dokumentarserie og andre journalistiske prosjekter, skriver Monster i en pressemelding.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i Monster, som er en av de mest spennende og nyskapende journalistiske arbeidsplassene i Norge for tiden. Serier som Drapet i Holmenkollen og Gåten Orderud er fremragende dokumentarer, og jeg ser frem til å bli en del av dette redaksjonelle miljøet. Og når Monster i tillegg står bak flere glimrende podcaster, var det enkelt å si ja til dette tilbudet, sier Jacobsen ifølge pressemeldingen.

Frithjof Jacobsen (49) har de siste elleve årene vært politisk kommentator i VG, og programleder i den prisbelønte podcasten Giæver og Joffen. Han har også erfaring fra NRKs nyhetsdivisjon. I 2015 fikk han Riksmålsforbundets utmerkelse Gullpennen. Jacobsen har journalistutdanning fra Høgskolen i Oslo, og har også gått «Sjefskurset» på Forsvarets høgskole.

Tidligere i år måtte han forlate VG etter at han hadde innledet et forhold med storingsrepresentant Jette Christensen (Ap).

– Monster har et stadig fokus på journalistiske produksjoner med faktaserier og true crime. Frithjofs kompetanse og erfaring er perfekt match for oss i Monster. Vi er alltid ute etter å styrke oss med de flinkeste folka og nå gleder vi oss til å starte samarbeidet, sier Ingvild Daae, administrerende direktør i Monster.

Powered by Labrador CMS