Mediefolk:

– Jeg gleder meg veldig. Aller mest til helt nye utfordringer, sier Guri Solberg.
– Jeg gleder meg veldig. Aller mest til helt nye utfordringer, sier Guri Solberg.

Guri Solberg blir nyhetsanker

Skal være vikar på TV 2 Nyhetskanalen.

Publisert Sist oppdatert

Guri Solberg har ledet storsatsinger som «Skal vi danse», «X Factor» og nå sist «Sommerhytta» på TV 2, men fra midten av august dukker hun opp som nyhetsanker på TV 2 Nyhetskanalen, hvor hun skal vikariere i en periode, melder TV 2.

– Jeg gleder meg veldig. Aller mest til helt nye utfordringer. Jeg har aldri jobbet som ren nyhetsjournalist tidligere og heller ikke som nyhetsanker, så jeg går på en måte inn i dette som en fersking. Men samtidig har jeg mye erfaring fra andre områder, og den kombinasjonen har jeg tro på at blir bra, sier hun til egen arbeidsgiver.

Redaksjonssjef i Nyhetskanalen, Silje Hovland, har tro på sin nye medarbeider:

– Jeg er veldig fornøyd med at en så dyktig og erfaren programleder som Guri ønsker å jobbe i Nyhetene. Det er en styrke for TV 2 at vi har programledere som kan bidra på flere steder, og jeg syns det er bra at Guri ønsker å utforske rollen som nyhetsanker. Vi får en travel høst med valgkamp før stortingsvalget, så Guri skal jobbe mye for Nyhetskanalen både i Bergen og Oslo.

Solberg har journalistutdannelse fra Høgskulen i Volda og startet sin journalist- og programlederkarriere i NRK, der hun ledet flere programmer på P3 og NRK2 før hun i 2004 ble hentet til TV 2.

Powered by Labrador CMS