Piers Morgan sier han fortsatt ikke tror på det hertuginne Meghan sa i det omstridte intervjuet med Oprah Winfrey.

Meghan klager på britisk programleder

Har sendt inn klage på Piers Morgan.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hertuginne Meghan har sendt inn en klage til TV-kanalen ITV etter at programleder Piers Morgan angrep henne for kritikken mot kongefamilien og så sa opp jobben.

Morgans angrep kom etter hertuginnens mye omtalte intervju med den amerikanske TV-dronningen Oprah Winfrey. Han sier han ikke tror på beskyldningene Meghan kommer med mot den britiske kongefamilien. Hun snakket blant annet om rasisme og om egne selvmordstanker mens hun bodde i Storbritannia.

Klagen til TV-kanalen ITV handler ifølge andre britiske medier om hvordan Morgans uttalelser kan virke på andre som sliter med psykiske problemer. Kritikken av henne og rasismepåstandene skal ikke være omtalt i klagen.

Den tidligere tabloidavisredaktøren Piers Morgan har lenge kritisert Meghan etter at hun brøt kontakten med ham etter at hun møtte prins Harry, som hun giftet seg med i 2018.

Morgan stormet ut av studio tirsdag etter en krangel med en annen programleder, som forsvarte hertuginnen. Onsdag tvitret han at han står ved det han har sagt og vil kjempe for ytringsfriheten.

– Mandag sa jeg at jeg ikke trodde på det Meghan Markle i intervjuet med Oprah. Jeg har hatt tid til å tenke over dette, og jeg tror fortsatt ikke på henne, skriver han.

Powered by Labrador CMS