Klara Skovro Thoresen (28) er ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Alvdal midt i væla AS.

MEDIEFOLK:

Klara Skovro Thoresen blir redaktør i Alvdal midt i væla

– Dette er en veldig spennende jobb, og en mulighet innen faget mitt som ikke dukker opp så ofte.

Publisert Sist oppdatert

Klara Skovro Thoresen (28) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Alvdal midt i væla AS. Det melder avisa selv. 

– Dette er en veldig spennende jobb, og en mulighet innen faget mitt som ikke dukker opp så ofte, sier Thoresen om sin nye jobb, ifølge pressemeldingen. 

Hun driver i dag sitt eget kommunikasjonsselskap, og har tidligere erfaring fra blant andre NRK Sogn og Fjordane, NRK Trøndelag og Sparebank 1 SMN. Thoresen starter i den nye jobben 1. november. 

– Vi er veldig glade for at Thoresen har takket ja til å bli vår nye leder i Alvdal Midt i Væla AS. Hun har gitt et solid inntrykk i rekrutteringsprosessen, og har klare tanker for hvilken retning hun vil ta avisa framover, sier styreleder Reidar Kjæstad i meldingen.

Thoresens forgjenger, Liv Maren Mæhre Vold, gikk nylig til jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Fjell-Ljom. 

– Jeg håper jeg klarer å videreføre det gode arbeidet som er gjort med både Alvdal midt i væla og Tynsetingen. Jobben tar jeg fatt på med stor respekt og ydmykhet. I dagens medielandskap har redaktørstyrte medier – også de mindre og selvstendige lokalavisene – en utrolig viktig rolle.

Alvdal Midt i Væla ble startet opp i 2011, utvidet etter hvert med søsteravisa Tynsetingen, og har etablert seg som et  ultralokalt nyhetstilbud i Nord-Østerdalen. Selskapet eies av Gudbrandsdølen Dagningen (78,5 prosent) og lokale aksjonærer.

Powered by Labrador CMS