– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Telenor om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Enighet om en avtale mellom TV 2 og Telenor

– Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

550.000 T-We-kunder får TV 2 tilbake på skjermene sine fredag kveld, skriver TV 2 og Telenor i en felles pressemelding.

Etter en halvannen måned uten at partene kom til enighet, har nå TV 2 og Telenor blitt enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale, melder nyhetskanalen fredag kveld.

Den nye avtalen gir Telenors kunder tilgang til alle TV 2s kanaler med nyheter, sport, underholdning, drama og andre TV- programmer. Alle Telenors kunder får også i løpet av året tilgang til strømmetjenesten TV 2 Play som en del av TV-pakken.

– Vi ønsker å takke alle våre kunder for tålmodigheten. Nå kan de igjen se TV 2s gode innhold via T-We. Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV 2 der vi investere mer i norsk kvalitetsinnhold, og skaper et enda bedre TV-produkt for kundene våre. Disse ambisjonene blir ivaretatt i den nye avtalen, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd for Telenor Norge, i pressemeldingen.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Telenor om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale. Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake, og ikke minst takke for tålmodigheten som har blitt satt på prøve. Avtalen er viktig i den harde konkurransen mot internasjonale strømmetjenester, og sikrer seerne godt norsk innhold i årene som kommer, sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2.

Powered by Labrador CMS