Foto: Nationen

Redaktøren i Nationen slutter

Går til Discovery.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mads Yngve Storvik går av som sjefredaktør i Nationen og administrerende direktør i Tun Media.  Storvik går til Discovery Networks for å lede deres OL-satsing, forteller avisa i en epost.

– Jobben er så spennende at jeg ikke kunne si nei, forteller Storvik til Nationen. Han har vært avisas sjefredaktør de siste to årene.

Dette er en mulighet som dukker opp bare en gang i livet, derfor kunne ikke Mads Storvik takke nei da Discovery tok kontakt. Storvik har tidligere vært redaktør for NRK-sporten.

– Discovery har vist at de virkelig mener alvor ved å kjøpe OL-rettighetene og Harald Strømme har sagt at han ikke skal ha noe dårligere produkt enn det som tidligere er produsert for norske skjermer. Når får en slik mulighet flott å kunne være med å sette preg, sier han til Journalisten.

Storvik har sittet i nesten to år som ansvarlig redaktør for Nationen og som administrerende direktør i Tun Media. Han har i løpet av denne tiden sett papiravisen farlig nært stupet, og vurdert å gå fra dagsavisen til ukeavis. Og han har opplevd å få støtten kuttet med 8 millioner kroner over natten.

Nettopp dette ser han tilbake på som det mest utfordrende fra tiden i landbrukets næringslivsavis.

– Det å aldri være trygg på hvordan politikerne kommer til å behandle pressestøtten. For alle deler av næringslivet er det viktig med forutsigbarhet. De siste to-tre årene har det for pressestøtten vært ekstremt uforutsigbart. Det er helt fair å ønske å gjøre med det, men gjør det på en måte som gir forutsigbarhet.

Powered by Labrador CMS