Frykter ikke søksmål

Stein Erik Hagen vil forfølge styrerepresentanter som har lekket til pressen. Konserntillitsvalgt Kjetil Haanes er ikke redd for å bli saksøkt, skriver Aftenposten.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Haanes sier til Aftenposten at han har tenkt det må være ham Hagen har i tankene: –Det er bare å saksøke meg. De har en meget dårlig sak.

Styreleder Stein Erik Hagen og Orkla vil gjøre det de kan for å finne ut hvem som står bak lekkasjene fra Orkla i forbindelse med Mecom-salget. Overfor Aftenposten vil han verken navngi noen personer, eller kommentere om det er Haanes han mistenker for å ha lekket til Dagens Næringsliv.

– Det har lekket ordrett fra styremøter. Det er totalt uakseptabelt. Det kan ikke fortsette. Det gjør styrearbeidet håpløst når man kan lese i avisene hva enkelte styremedlemmer har sagt på møter, sier Hagen til Aftenposten.

Haanes på sin side understreker at han selv ikke har deltatt i de aktuelle forhandlingene med Mecom, og at det «er ganske vanskelig å drive med lekkasjer da». Haanes beskriver det hele som en avledningsmanøver fra Hagens side for å få vekk fokuset fra avtalen mellom Mecom og Orkla Media.

Powered by Labrador CMS