Rima Iraki har vært en profilert journalist og programleder for både Dagsrevyen og Urix på NRK.

MEDIEFOLK:

Rima Iraki forlater NRK

Blir samfunnsredaktør i Romerikes Blad.

Publisert Sist oppdatert

NRK-profil Rima Iraki forlater rikskringkasteren og blir samfunnsredaktør i Romerikes Blad.

– For meg er dette en drømmejobb. Jeg skal inn i en ny rolle der jeg både skal få lov til å mene noe offentlig gjennom kommentatorjournalistikken, og samtidig få jobbe med ledelse, uttaler hun selv i en pressemelding sendt fra RB-eier Amedia.

– Jeg ser veldig frem til å komme tettere på folks hverdag i en region der det skjer mye nå – en region som ligger mitt hjerte nært. Romerikes Blad har en viktig posisjon både lokalt og nasjonalt, og jeg har veldig lyst til å være med å utvikle Norges største lokalavis videre, uttaler Iraki, som har vokst opp i Lørenskog.

Iraki har vært en profilert journalist og programleder for både Dagsrevyen og Urix på NRK, og har også ledet andre store direktesendinger de siste årene.

RB-sjef Mads Yngve Storvik melder at han er svært fornøyd med ansettelsen.

– Hun er en erfaren og dyktig journalist som har vist at hun takler nye utfordringer på en utmerket måte. For Romerikes Blad representerer hun en spennende fornyelse og kommer til å bli en viktig profil for oss. Som samfunnsredaktør skal hun bidra til å sette dagsorden gjennom vår kommentarjournalistikk og løfte saker fra Romerike til en nasjonal arena. Både Romerike og resten av landet kommer til å merke når hun er i gang, sier Storvik i meldingen.

Powered by Labrador CMS