Merete Verstad blir ny redaktør i NRK Telemark og Stig Bolme blir ny redaktør i NRK Telemark. Foto: NRK

Nye distriktsredaktører i Telemark og Trøndelag

NRK ansetter flere distriktsredaktører onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Onsdag morgen ble det kjent at Terje Gilleshammer blir ny distriktsredaktør i NRK Sogn og Fjordane.

Nå har NRK sendt ut melding om at også distriktskontorene i Telemark og Trøndelag har fått nye sjefer.

Nyopprettet kontor i Telemark

Stig Bolme blir distriktsredaktør i NRK Telemark, som er en nyopprettet stilling etter omorganiseringen av NRKs regioner og distriktskontorer. 56-åringen har jobbet som journalist, vaktsjef, reportasjeleder og redaksjonssjef i NRK.

Den nye sjefen er utdannet som cand.mag. med samfunnsfag og språk.

– For å sikre at NRK også i framtiden er like viktig for folk i hverdagen som i dag, skal vi snu produksjonen fra tradisjonell radio og TV og dele mer innhold på nett og mobil. Vi må sørge for at vi er til stede med vårt innhold på de plattformene publikum til enhver tid er, sier Bolme i en pressemelding fra NRK.

Regionredaktør Heidi Pleym, som har ansatt Bolme, sier at han har solid kompetanse og kjenner NRK og Telemark godt i tillegg til å ha god forståelse for publikums nye medievaner.

Verstad sjef i Trøndelag

Merete Verstad er ansatt som distriktsredaktør i NRK Trøndelag. 51-åringen er utdannet ved NTNU og Høgskolen i Molde, og har jobbet som reporter, programleder og vaktsjef i NRK fra 1989 til 2010. De siste fem årene har hun hatt lederjobber i NRK Trøndelags nyhetsredaksjoner.

– Med ansettelsen av Merete Verstad har vi fått en redaktør med hjerte for hele Trøndelag og de som bor her. Hun er en sterk og tydelig leder som vil greie å lede kontoret mot de målene vi har satt oss, sier regionredaktør Sigrid Gjellan i Region midt i en melding fra NRK.

Powered by Labrador CMS