Sigrid Agnethe Hansen blir journalist i iTromsø i oktober.

MEDIEFOLK:

Tidligere NRK-programleder blir iTromsø-journalist

Sigrid Agnethe Hansen og Magnus Borlaug Eriksen er nye journalister i iTromsø. 

Publisert Sist oppdatert

Magnus Borlaug Eriksen (28) og Sigrid Agnethe Hansen (34) er ansatt som journalister i iTromsø. Det melder avisen selv.  Eriksen kommer fra en journaliststilling i VG, mens Hansen kommer fra en stilling som innholdsprodusent i SpareBank 1 Nord-Norge. Begge starter i ny jobb i oktober. 

–  Vi er veldig fornøyde med å få disse to meget dyktige journalistene med på laget vårt. Jeg er sikker på at de på hver sin måte vil bidra til å forsterke journalistikken vår ytterligere, sier sjefredaktør Trond Haakensen i pressemeldingen. 

Magnus Borlaug Eriksen er nyansatt i iTromsø.

Sigrid Agnethe Hansen har seks års bakgrunn som programleder i NRK, og har sin utdanning fra Nynorsk mediesenter og Universitetet i Tromsø. Hun har de siste årene dessuten gitt ut to ungdomsromaner på Samlaget.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til iTromsø - ti år etter at jeg startet karrieren som journalist nettopp der. Å få jobbe tett på den lille storbyen vi bor i og folkene som bor her, tror jeg blir kjempebra, sier Hansen.

Magnus Borlaug Eriksen har det siste halvannet året vært ansatt som reporter i VG, der han har jobbet med både breaking- og gravejournalistikk. Eriksen er i ferd med å fullføre en mastergrad i finans ved Norges Handelshøyskole, og ansettes nå i en fast journaliststilling i Mediehuset iTromsø.

Powered by Labrador CMS