Tor A. Godal kommer til LO Media fra Universitetet i Bergen.

MEDIEFOLK:

Tor A. Godal blir ny ansvarlig redaktør i FriFagbevegelse og LO-Aktuelt

– Styret ønsker med dette å sende et tydelig signal om en ytterligere satsing på kvalitetsjournalistikk på norsk arbeidsliv, sier styreleder.

Publisert Sist oppdatert

LO Media har ansatt Tor A. Godal som ny ansvarlig redaktør for FriFagbevegelse og LO-Aktuelt. Han blir også daglig leder for hele LO Media, skriver FriFagbevegelse.

Godal kommer fra stillingen som seniorrådgiver for ledelsen ved Universitetet i Bergen. Han har fra før lang erfaring fra blant annet TV 2 og Bergensavisen. I sistnevnte ble han ansatt som nyhetsredaktør i 2020, men ble konstituert som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i mediehuset et drøyt år senere.

– Det er det jeg har drevet med i hele mitt liv. Helt siden da jeg jobbet som journalist i Dagens Medisin ved siden av medisinstudiene, forteller Godal til FriFagbevegelse.

Styreleder i LO Media og nestleder i LO, Steinar Krogstad, sier til FriFagbevegelse at ansettelsen av Godal er et ledd i en større satsing for LO Media.

– Styret ønsker med dette å sende et tydelig signal om en ytterligere satsing på kvalitetsjournalistikk på norsk arbeidsliv. Målet er at journalistikken skal nå flere og bredere. For å få til dette må vi styrke LO Media redaksjonelt.

Godal tar over etter Tore Ryssdalsnes, som har innehatt toppjobben i LO Media siden 2008. Sistnevnte skal skal jobbe tettere på det redaksjonelle arbeidet, og få et tungt ansvar for den videre utviklingen av mediehuset, skriver FriFagbevegelse.

Powered by Labrador CMS