Cathrine Fossum. Foto: TV 2
Cathrine Fossum. Foto: TV 2

Cathrine Fossum returnerer til TV 2

Forlater Rema 1000 etter mindre enn ett år.

Publisert Sist oppdatert

For knapt 13 måneder siden kom meldingen at hun skulle forlate TV 2 for å gå over i jobb som kommunikassjon i Rema 1000 fra juletider. 

Nå returnerer hun til TV 2.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe som programleder i TV 2 Nyhetskanalen igjen. Dette er en fantastisk mulighet som jeg ikke kunne takke nei til. Det har vært lærerikt og utviklende å få erfaring fra REMA 1000. Jeg har møtt utrolig mange dyktige og hyggelige mennesker, men jeg har savnet journalistikken og TV 2. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg igjen skal få bidra inn i en av Norges mest hardtarbeidende og dyktige redaksjoner, sier Cathrine Fossum i en pressemelding fra mediehuset.

Fossum returnerer for å bli programleder på TV 2 Nyhetskanalen. Før hun forlot TV 2 var hun programleder for Underhuset. Fossum har også vært nyhetsanker og programleder for God morgen, Norge, samt det tilsvarende sommerprogrammet.

– Cathrine startet TV 2-karrieren i Nyhetskanalen, og er først og fremst en nyhetsjournalist. Ankerne i TV 2 Nyhetskanalen har en svært krevende jobb. De har høy kompetanse, må kunne mye om alt, og være forberedt på hva som helst. De er på lufta fra de kommer på jobb, til de går hjem. Cathrine Fossum en av landets beste nyhetsankere, og jeg er glad for at hun nå velger TV 2, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i meldingen.

Powered by Labrador CMS