Stine Thon, Vetle Tvedt og Tone Knipperud har fått jobb i Varden.

MEDIEFOLK:

Varden ansetter tre journalister

Styrker staben med to nyhetsjournalister og en SoMe-reporter.

Publisert Sist oppdatert

– Vi i Varden er både stolte og glade for å fortelle at vi har ansatt tre nye journalister i redaksjonen. Tone Knipperud (30) og Vetle Tvedt (23) er våre nye nyhetsjournalister, Stine Thon (26) er ansatt som SoMe-reporter, skriver nyhetsredaktør Lena Beathe Arneberg i en epost.

Knipperud jobber i dag i Østlands-Posten som frontsjef. Hun har også erfaring som nyhetsleder i ØP. Før hun startet i ØP, jobbet hun for ABC Nyheter, hvor hun hadde ulike roller som frontsjef, nyhetsjournalist og videojournalist. Hun har bachelorgrad i journalistikk fra Oslo Met.

Tvedt har både hatt praksisplass og sommervikariat i Varden-redaksjonen. I juni i år fullførte han bachelorutdanning i journalistikk ved Universitetet i Stavanger. Tvedt har også hatt praksis hos NRK Rogaland, samt at han for tiden frilanser for Utdanning.no.

Thon er i dag klubbleder i Porsgrunns Dagblad, hvor hun har jobbet i snart to år som journalist. Hun har også halvannet års erfaring fra NRK Vestfold og Telemark, hvor hun har hatt praksis og vært fast tilkallingsvikar. Thon har bachelorgrad i journalistikk fra Mediehøgskolen Gimlekollen. I tillegg har hun studert idrett et år i Bø.

Powered by Labrador CMS