Kristine Banggren Gripsgård og Matilde Solsvik skal jobbe på Vårt Lands nye Bergenskontor.

Vårt Land åpner lokalkontor i Bergen

– Det er riktig tidspunkt å vise leserne våre at vi satser her akkurat nå, sier religion- og featureredaktør Elise Kruse. 

Publisert Sist oppdatert

 Vårt Land åpner lokalkontor i Bergen. Det melder avisa selv. Det er i første omgang de to journalistene Matilde Solsvik og Kristine Banggren Gripsgård som skal utstasjoneres på det nye kontoret, opplyser Vårt Land.  

–  Jeg har tidligere jobbet i NRK Vestland og hatt flere fotoprosjekter om landsdelen, og vet at det er utrolig mye spennende som rører seg i landsdelen. Kanskje særlig knyttet til tros- og livssynsspørsmål. Bibelbeltet er tross alt der og ikke i Oslo, så det er flott at vi kan komme tettere på, sier Solsvik ifølge avisa. 

Religion- og featureredaktør Elise Kruse sier at det er viktig at Vårt Land nå er tilstede i regionen igjen. Sammen med lokalkontoret i Sandnes forsterkes tilstedeværelsen på Vestlandet, som er en viktig landsdel for deres nisje, forteller hun. 

– Det er riktig tidspunkt å vise leserne våre at vi satser her akkurat nå. At vi i tillegg får to medarbeidere i to så viktige roller for avisa på samme sted ser vi som et enormt pluss både for dem som kolleger og for oss som redaksjon, sier Kruse til Vårt Land. 

Powered by Labrador CMS