Aftenpoddens Sarah Sørheim (t.h.), Trine Eilertsen og Lars Molteberg Glomnes.

Aftenpodden og Giæver og gjengen flytter til PodMe

Schibsted flytter flere lyttersuksesser til betalingstjeneste.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I løpet av de to kommende ukene flytter Aftenposten, VG, Bergens Tidende og E24 enda flere av sine podkaster til PodMe. Giæver og gjengen og Aftenpodden er blant titlene som blir å finne eksklusivt hos PodMe i tiden fremover, melder Schibsted i en pressemelding.

I tillegg flyttes Aftenpodden USA (Aftenposten), Foreldrekoden (Aftenposten), Ballspark (Bergens Tidende) og Nokon må gå (Bergens Tidende) samt Voksenpoeng (E24) som bytter navn til Toppmøtet.

Stavanger Aftenblad har allerede flyttet over sportspodkasten Studio A, og det samme skjer med lokalfotballpodkasten Mååål! fra sesongstart i breddefotballen, ifølge pressemeldingen.

Dette har norgessjef Kristin Ward Heimdal gledet seg lenge til, sier hun i meldingen:

– Podkastene som vi nå er så heldige å kunne tilby eksklusivt hos PodMe representerer et stort løft for innholdstilbudet vårt. Vi har frem til nå lagt mye fokus på vår satsing på humor og underholdning, men vil fremover også kunne tilby noen av Norges største podkaster innenfor aktualitet. Dette markerer startskuddet for en mye bredere satsing på lydjournalistikk i samarbeid med Schibsteds mediehus, sier Heimdal.

Helle Skjervold, leder for VGs aktualitetspodkaster, sier i meldingen at det er duket for «en veldig sterk journalistisk lydsatsing» i VG, med flere dokumentarer og nye redaksjonelle podkaster for abonnenter i tiden fremover.

– Og Giæver og gjengens trofaste lyttere kan glede seg over tilgang på masse godt podkastinnhold fra både VG og andre redaksjoner, i tillegg til Norges beste underholdning på lyd, sier Skjervold.

Fredagsutgavene av Giæver og gjengen vil fortsatt være åpent tilgjengelig, mens Aftenpodden skal ha en åpen sending i måneden.

Powered by Labrador CMS