Religionsredaktør Alf Gjøsund har ansatt to nye reglionsjournalister og åpner snart lokalkontor på Sørlandet..
Religionsredaktør Alf Gjøsund har ansatt to nye reglionsjournalister og åpner snart lokalkontor på Sørlandet..

Vårt Land oppretter nytt lokalkontor på Sørlandet

– Vi vil enda tettere på leserne.

Publisert Sist oppdatert

Syv år har gått siden Vårt Land la ned sine lokalkontor på Sørlandet og i Bergen. Men nå er avisen på vei ut av Oslo igjen.

I fjor høst ansatte avisen en medarbeider i Sandnes, etter sommeren blir neste lokalkontor etablert, skriver Vårt Land i en pressemelding.

– Vi vil enda tettere på leserne, sier Vårt Lands religionsredaktør Alf Gjøsund ifølge pressemeldingen.

– Sørlandet har et rikt kirke- og organisasjonsliv og vi har mange lesere der. Vi får stadig høre at leserne merker at vi tar kirkelivet mer på alvor. Det er et bevisst valg fra vår side, sier Gjøsund.

Den nye sørlandsjournalisten er Anne Lise Haugland Valdez (50). Hun kommer fra Vennesla Tidende, men har også arbeidet i Misjonsalliansen og Indremisjonselskapet. Hun vil være tilknyttet Vårt Lands religionsavdeling.

– Denne kombinasjonen av journalistisk bakgrunn og grundig kjennskap til teologi og kirkeliv er vanskelig å få tak i. Da vi åpnet for ansettelser i andre deler av Norge fikk vi straks et større rekrutteringsgrunnlag, sier Gjøsund.

Vårt Land har også ansatt en ny religionsjournalist i Oslo. Ruth Einervold Nilsen (26) har bakgrunn blant annet fra NRK P1 og Klassekampen.

– Vi er glade og stolte over at så dyktige folk velger Vårt Land som arbeidsplass, og gleder oss til å gi en enda bedre avis til leserne, sier Gjøsund.

Powered by Labrador CMS