Ann-Kristin Hanssen går på sin tredje periode som NJ Nord-leder.
Ann-Kristin Hanssen går på sin tredje periode som NJ Nord-leder.

Ann-Kristin Hanssen gjenvalgt som NJ Nord-leder: – Håper vi endelig kan møtes igjen

Valgt som toårig leder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk Journalistlags nordligste lokallag, NJ Nord som omfatter Nordland, Troms og Finnmark, har holdt årsmøte og valgt styre for den kommende perioden.

Mange har blitt gjenvalgt, så også leder Ann-Kristin Hanssen, som til daglig jobber i Fremover.

Leder gjennom koronatid

Hanssen har ledet stor-laget siden fire lokallag slo seg sammen til ett i 2019. Hun legger ikke skjul på at det har vært frustrerende å lede laget gjennom koronatiden; det forrige fysiske arrangementet de avholdt var i mars 2020.

– Siden har det vært stopp. Så jeg ser virkelig fram til å kunne møte folk igjen, og ble veldig skuffet da det ikke ble fysisk årsmøte, eller konferanse, sier Hanssen.

Den store journalistkonferansen Svarte Natta skulle avholdes i Tromsø i november, men ble avlyst på få dagers varsel grunnet smittetrykket i byen. Det jobbes for å holde konferansen til våren i stedet.

Strekker styreperioden

Gårsdagens gjenvalg betyr samtidig at Hanssen blir sittende som NJ Nord-leder til 2023; årsmøtet vedtok å prøve ut toårig styreperiode.

Nestleder for NJ Nord i kommende periode er Anne Gro Gaup (Avvir), kasserer er Eirik Andreassen (NRK Finnmark).

Styremedlemmer: Isabell Viktoria Haug (Framtid i Nord), Bjarne Benjaminsen, (Lofot-Tidende), Cathrine Skogheim (Avisa Nordland), Andreas Trygstad (NRK Nordland), Ida Rosta (NRK Troms).

Vara: Simon Aldra (Brønnøysund avis), Kita Eilertsen (Altaposten), Linda Pedersen, (NRK Troms), Sverre Idar Lakså, (Bladet Vesterålen).

Til opplysning: Journalisten eies og utgis av Norsk Journalistlag.

Powered by Labrador CMS