Mediefolk:

Birger Ringseth har de siste syv årene jobbet i Snåsningen. Før det var han 1o år i Adresseavisen.

Lokalavisredaktør blir ny nyhetssjef i Steinkjer24

– En spennende satsing som jeg gleder meg til å bli med og utvikle videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kvamssokningen og Snåsningen-redaktør Birger Ringseth (42) har takket ja til å bli nyhetssjef i nysatsingen Steinkjer24, skriver avisen i en pressemelding.

Ringseth er født og oppvokst i Øvre Kvam i Steinkjer kommune. Der har han også bodd de siste årene mens han har vært redaktør og daglig leder for avisa Snåsningen.

– Jeg er veldig glad for å få med meg Birger på laget. Han har lang fartstid fra bransjen, mye erfaring og er trygg presseetisk. Han kjenner også lokale forhold svært godt – noe som er helt avgjørende for ei lokalavis, sier sjefredaktør Lorns Bjerkan i Steinkjer24 i pressemeldingen.

Bjerkan tok over som redaktør etter Stig Jakobsen i sommer. Sistnevnte er ny sjefredaktør i Nidaros.

Ringseth har de siste syv årene vært i redaktør for Snåsningen. Før dette var han ti år i Adresseavisen. Han har også vært tilknyttet Fædrelandsvennen, Aftenposten, Steinkjer-Avisa og Søgne og Songdalen Budstikke. Han er utdannet ved NTNU og Gimlekollen mediesenter.

– Jeg jobbet selv i samme redaksjon som Birger i Adresseavisen, der vi pumpet ut saker på adressa.no med alt det som skjedde rundt oss. Derfor vet jeg at han er en dyktig journalist og en tillitsvekkende person. Han er også vant til å være en del av en pulserende redaksjon. Jeg ser frem å få han med på det fantastiske Steinkjer24-laget, sier Bjerkan.

Ringseth forteller i pressemeldingen at han er godt fornøyd med å få jobben.

– Steinkjer24 er en spennende satsing som jeg gleder meg til å bli med og utvikle videre. Jeg kjenner Lorns fra tidligere som en flink og ivrig nyhetsjeger som har opparbeidet seg solid erfaring fra flere redaksjoner. Så gleder jeg meg til å møte hele laget som skal jobbe fram de viktige, gode og artige sakene i Steinkjer.

Powered by Labrador CMS