Annonseinntektene til NHST var på 59,7 millioner kroner i første kvartal i år, en nedgang fra 61,8 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Foto: Kristine Lindebø

Svakt resultat for DN- og Morgenbladet-eier

35,2 millioner kroner i minus i første kvartal i år.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NHST Media Group, som eier Dagens Næringsliv og Morgenbladet, fikk et resultat før skatt på minus 35,2 millioner kroner i første kvartal i år.

Det er en nedgang fra minus 16,3 millioner kroner i samme periode i fjor.

– Utviklingen i NHST Media Group er preget av at konsernet er midt i omstillingsprosessen for å bedre lønnsomheten, sikre fremtidige digitale inntektsstrømmer og øke veksten, skriver selskapet i en pressemelding mandag.

Annonseinntektene var på 59,7 millioner kroner i første kvartal i år, en nedgang fra 61,8 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Brukerinntektene har imidlertid økt fra 212,8 millioner kroner i første kvartal i fjor til 220,7 millioner kroner i første kvartal i år.

I resultatrapporten opplyser NHST at det er satt i gang tiltak for å redusere kostnader utover i året og inn i 2020.

– Det er iverksatt lønnsomhetstiltak i alle områder. Det er ikke besluttet noen ytterligere nedbemanninger, men vi kan aldri utelukke at det kan bli tatt nye beslutninger om kostnadskutt, sier konsernsjef Hege Yli Melhus Ask til Kampanje.

Powered by Labrador CMS