Egon Holstad skal nå også lage podkast for iTromsø.

Musikkjournalistikk

Egon Holstad lanserer podkast

– Jeg tror det blir mye fliring, men også masse alvor, sier iTromsø-journalisten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den nye podkast bærer navnet «Feedback med Egon Holstad», og blir en spin-off av iTromøs musikksatsing som heter nettopp Feedback, og som Holstad har ansvaret for i tillegg til å være kommentator.

– Etter syv år med Feedback har vi funnet et konsept som funker, noe leserne åpenbart også synes, men samtidig hadde jeg lyst til å finne på noe nytt, sier Holstad til egen avis.

Ifølge iTromsø skal Holstad i podkasten snakke med de største og mest interessante navnene i Musikk-Norge. Det skal bli «nerding» om musikk, men også det Holstad beskriver som de saftige historiene fra musikklivet.

– Humor er også et viktig element. Jeg tror det blir mye fliring, men også masse alvor. Musikk er forbanna viktig for mange – ikke minst for dem som driver med det.

Podkasten vil ikke innehold musikk, kun snakking om musikk, men for dem som er nysgjerrige på musikken det snakkes om, blir det mulighet til å lese mer om dette i avisen.

– Hver episode ledsages av en redaksjonell sak, der jeg vil lage spillelister med all musikken som blir nevnt i løpet av programmet. Det blir noen ganske spinnville, sprøtt sammensatte spillelister.


Powered by Labrador CMS