Mats With Greger har jobba i Europower Energi siden han var ferdig på journalistutdanninga i 2017.

Mats With Greger er ny journalist i Journalisten

Kommer fra Europower Energi.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mats With Greger er ansatt som journalist i Journalisten. Han jobber i dag i bransjebladet Europower Energi i NHST, som dekker kraftbransjen.

Greger sier han gleder seg til å starte i Journalisten.

– Jeg tror dette blir et spennende felt å jobbe med. Jeg har alltid vært interessert i journalisters virke og vilkår. Dette er en mulighet til å følge med på mediebransjen, og akkurat nå er jo journalistens rolle veldig interessant, sier han om hvorfor han takka ja til jobben.

Greger har jobba i Europower Energi siden 2017, der han starta like etter han var ferdig utdanna journalist ved Oslo Met. Han har også økonomiutdannelse.

– Jeg har blitt selvdreven av å jobbe i Europower Energi , og har fått god erfaring i å bygge kildenettverk, sier han.

Greger er også musiker, og spiller i bandet The Cheaters, som mottok en spellemannspris i kategorien «rock» i 2015.

Han er da den andre musikeren Journalisten har ansatt på kort tid. Journalistens andre nye tilskudd, Marte Vike Arnesen, spiller i bandet JoVix.

– Mats fremstår som en nysgjerrig journalist som ikke er redd for å teste ut nye fortellerformer og -formater. I tillegg vil han styrke oss på områder hvor vi ikke har vært gode nok, blant annet økonomi. Dette blir veldig bra, sier ansvarlig redaktør Roger Aarli-Grøndalen.

Greger og Arnesen vil utgjøre Journalisten-redaksjonen sammen med redaktør Roger Aarli-Grøndalen og Nils Martin Silvola.

Journalistene Kristine Lindebø og Guro Flaarønning slutter for å jobbe i henholdsvis VOL og Nationen.

Powered by Labrador CMS