Bryllup i Geiranger.
Se og Hørs fotografer stod klare da båten med gjestene forlot Ålesund fredag. Bak følger sjefredaktør Ulf André Andersen med.

Her jakter Se og Hør på brudefølget i 90 fots båt

– Nå kommer Märtha og Durek! 

Publisert Sist oppdatert

Bryllupsgjestene til Durek Verrett og Märtha Louise er på vei fra Ålesund til Geiranger i båt. Bak følger foreløpig kun én pressebåt, og det er Se og Hørs 90 fots Princess. 

Her har redaksjonsledelsen hovedkvarter under bryllupshelgen, og stemningen er spent når gjestene forlater Ålesund i en ferje. Journalisten er om bord. 

– Nå er målet å få så mange eksklusive bilder som mulig, sier sjefredaktør Ulf André Andersen til Journalisten, mens han titter ut fra broen.

Fotografene løper opp og ned trappene til oppholdsrommet for å sende bilder til Oslo, mobiltelefonene går varme og beskjedene til kapteinen hagler. 

Durek Verrett og Märtha Louise gifter seg. Se og Hør-båten i Ålesund.

Mens fotografene skyter det de makter mot ferjen foran båten, undrer redaktør  Niklas Kokkinn-Thoresen  seg over hvorfor det ikke er annen presse her. 

– Foreløpig har vi Håkon og Durek, sier Kokkinn-Thoresen. 

Det viser seg imidlertid ikke å være Durek, men en nigeriansk prins. Stemningen blir brått anspent da det går opp for journalistene at brudefølget har reist i to båter, og ikke én, som antatt.   

Etter et par telefoner, meldinger og beskjeder til kapteinen viser det seg til slutt at båt nummer to, med brudeparet, kommer bak Se og Hør-båten. 

– Nå kommer Märtha og Durek, ropes det fra broen. 

Journalistens dekning fra Ålesund og Geiranger er delvis finansiert av Fritt Ord.

Powered by Labrador CMS