Tjuefire-redaktør Erik Waatland og direktør Siss Godager-Andersen. Selskapet eier Medier24 og KOM24.

Årsregnskap 2023

Medier24-regnskapet: Hele egenkapitalen spist opp

Sto med negativ egenkapital etter krevende 2023.

Publisert

De krevende forholdene i 2023, ikke minst for nisjeavisene som dekker mediebransjen, gjør seg gjeldende i årsregnskapet til Medier24 AS. Selskapet, som nå har skiftet navn til Tjuefire AS, driver blant annet nettavisene Medier24 og KOM24.

Da de tidligere i år varslet nedbemanning og at Cornelia Kristiansen gikk av som Medier24-redaktør, ble det også klart at det lå an til et negativt driftsresultat på tre millioner kroner.

Driftsresultatet for Medier24 AS ble minus 2.878.331 kroner, mot minus 995.010 kroner året før, viser regnskapet. Selskapet hadde inntekter på 19,22 millioner i fjor, mot 20,04 millioner i 2022.

Videre går det fram at egenkapitalen i selskapet, som etter 2022 var på 2,6 millioner, ved utgangen av 2023 var på negative 1,18 millioner.

Har tatt grep

– 2023 var som nevnt et krevende år for oss, hvor vi endte med et underskudd. På bakgrunn av dette har vi tatt grep og ble før sommeren ferdig med en omfattende omorganisering. Dette var nødvendig for å sikre en sunn økonomi, trygge arbeidsplasser og vekst i årene fremover, skriver administrerende direktør Siss Godager-Andersen i en sms til Journalisten.

Selskapet meldte selv at de gjennomgår omorganisering, og at Medier24 AS bytter navn til Tjuefire AS. Datterselskapene Lab24 AS (UE) og Partner24 AS fusjoneres inn i selskapet.

Mister eventsjef

Nylig ble det klart at Tjuefires eventsjef Linn Thorkildsen bytter jobb og blir ny daglig leder for Skup.

– Får det noe å si for eventsatsingen til Tjuefire? Blir stillingen lyst ut?

– Vi skal avvikle alt som er planlagt for høsten, så får vi ta noen grundige vurderinger før eventstrategien for de neste årene landes, svarer Godager-Andersen.

Selskapet arrangerer en rekke kurs og konferanser for mediebransjen i høst.

Powered by Labrador CMS