Ny Mecom-sjef ansatt

Avisselskapet har hentet sjef fra selskapet bak Big Brother.

Etter flere måneder med en midlertidig løsning etter David Montgomerys avgang, er det klart at Tom Toumazis er ansatt som ny administrerende direktør for Edda Medias eier Mecom. Det melder selskapet i en børsmelding.

Bred bakgrunn

Toumazis har vært i mediebransjen siden 1983 og har hatt flere sjefstillinger i store medieselskap, deriblant Endemol, Walt Disney og Emap. For tiden er han markedsdirektør i Endemol, selskapet som ble kjent for litt over ti år siden med realitykonseptet Big Brother.

Den nye sjefen vil tiltre stillingen i midten av august. På dette tidspunktet vil arbeidende styreleder Stephen Davidson trappe ned for å være styreleder.

- Toms store erfaring innenfor de forskjellige mediekanalene, både tradisjonelle og nye, og hans kvaliteter som leder gjør at han vil er den idelle sjefen i Mecom, sier styrelederen i uttalelsen og mener at Toumazis vil hjelpe Mecom til å utnytte sitt fulle potensiale.

Potensiale

Den nye sjefen sier at Mecoms rekkevidde i Europa er imponerende.

- Selskapet har et stort potensiale til å utvikle sine multimedia-plattformer og bygge sterke inntekter fra digitale medier, sier Toumazis i en uttalelse.

Powered by Labrador CMS