Arve Løberg forlater Trønder-Avisa

Riktig tidspunkt sier Løberg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

To og nesten et halvt år etter at Arve Løberg ble konsernsjef og samtidig gikk av som ansvarlig redaktør i Trønder-Avisa, slutter 63-åringen i mediehuset. Det melder Trønder-Avisa på sine nettsider. 

– Jeg mener det er riktig timing både for meg og for selskapet at jeg nå velger å tre ut av ledelsen. 17 år i en slik jobb er lenge og med eierskiftet var det naturlig å gjøre en vurdering av hva jeg skal jobbe med fram til jeg blir pensjonist, sier Arve Løberg til eget nettsted. 

Løberg var sjefredaktør i avisen fra 2001 til 2015, i 11 av disse årene var han også administererende direktør, før han ble konsernsjef. 

Det er to uker siden Polaris Media kjøpte seg opp i Trønder-Avisa og ble selskapets største eier med en post på 56 prosent av aksjene.

Styret har konstituert prosjektdirektør Bjørnar Tromsdal som admninistrerende direktør i selskapet. 

– Arve Løberg har lagt ned en voldsom innsats over mange år for å utvikle Trønder-Avisa. Gjennom hans ledelse har Trønder-Avisa hatt sine beste år, både inntektsmessig, redaksjonelt og opplagsmessig, og han skal ha sin del av æren for det. Han har vært visjonær og framoverlent, sier sier leder i redaksjonsklubben, Johan Prestvik til T-A.no.

Powered by Labrador CMS