Arve Løberg forlater Trønder-Avisa

Riktig tidspunkt sier Løberg.

Publisert Sist oppdatert

To og nesten et halvt år etter at Arve Løberg ble konsernsjef og samtidig gikk av som ansvarlig redaktør i Trønder-Avisa, slutter 63-åringen i mediehuset. Det melder Trønder-Avisa på sine nettsider. 

– Jeg mener det er riktig timing både for meg og for selskapet at jeg nå velger å tre ut av ledelsen. 17 år i en slik jobb er lenge og med eierskiftet var det naturlig å gjøre en vurdering av hva jeg skal jobbe med fram til jeg blir pensjonist, sier Arve Løberg til eget nettsted. 

Løberg var sjefredaktør i avisen fra 2001 til 2015, i 11 av disse årene var han også administererende direktør, før han ble konsernsjef. 

Det er to uker siden Polaris Media kjøpte seg opp i Trønder-Avisa og ble selskapets største eier med en post på 56 prosent av aksjene.

Styret har konstituert prosjektdirektør Bjørnar Tromsdal som admninistrerende direktør i selskapet. 

– Arve Løberg har lagt ned en voldsom innsats over mange år for å utvikle Trønder-Avisa. Gjennom hans ledelse har Trønder-Avisa hatt sine beste år, både inntektsmessig, redaksjonelt og opplagsmessig, og han skal ha sin del av æren for det. Han har vært visjonær og framoverlent, sier sier leder i redaksjonsklubben, Johan Prestvik til T-A.no.

Powered by Labrador CMS