Håvard Fossen er NJ-klubbleder for en redaksjon som skal gjennom omfattende omstilling i tiden som kommer.

TU Media

TU-klubblederen forventer sluttpakker i løpet av høsten

Ingen kommentar fra ledelsen.

Publisert

– Ut fra de signalene organisasjonen har fått, forventer jeg at det kommer sluttavtaletilbud i løpet av høsten, sier Håvard Fossen til Journalisten.

Fossen er klubbleder for de Norsk Journalistlag-organiserte medarbeiderne i redaksjonen i TU Media, som gir ut TU.no og Digi.no.

Konstituert ansvarlig redaktør Tor M. Nondal opplyser at han ikke har noen kommentar på nåværende tidspunkt. Administrerende direktør Espen Havnen-Olesen har hittil ikke besvart Journalistens henvendelser om saken.

TU Media står foran omfattende omstilling, og Journalisten kunne tidligere denne måneden fortelle at ledelsen hadde lansert nedbemanning som en kommende realitet.

«Vi må være færre ansatte enn vi er i dag i en fremtidig lønnsom organisasjon», het det i et punkt fra presentasjonen som ble vist på et allmøte 26. august.

Til neste år legger TU Media ned den tradisjonsrike papirutgaven Teknisk Ukeblad, og fra 2026 til 2029 ønsker mediehusets fagforeningseiere Nito og Tekna å trappe ned eierbetalingen som per i dag er på rundt 34 millioner årlig, samtidig som TU Media tar steg mot økonomisk uavhengighet.

I et styremøte denne uka ble en prosess rundt TU Medias merkevarer landet, og det ble vedtatt å gå videre med både TU.no og Digi.no som merkevarer.

Til opplysning: Journalisten eies og utgis av Norsk Journalistlag.

Powered by Labrador CMS