Vanja Holst vender tilbake til redaktørstilling.

MEDIEFOLK:

Vanja Holst blir ny ansvarlig redaktør i Malviknytt

– Det er et stort potensiale til å sette dagsorden og løfte frem enda flere nære menneskehistorier, sier den nye redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Det lille lokalaviskonsernet Tvisyn AS har ansatt Vanja Holst som ny ansvarlig redaktør i Malviknytt. 

Holst har blant annet bakgrunn som ansvarlig redaktør i Nidaros og gravejournalist i NRK Trøndelag. 

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med frilanslaget i Malviknytt og til å bygge videre på den viktige rollen avisen allerede har i lokalsamfunnet, sier Holst i en pressemelding.

– Det er et stort potensiale til å sette dagsorden og løfte frem enda flere nære menneskehistorier. Jeg tror Malviknytt har en viktig rolle i demokratiet her i kommunen, og jeg gleder meg til å bidra til å profesjonalisere avisen enda mer, fortsetter hun.

Holst har journalistikkutdanning fra Trondheim og Dublin. Hun har også studert avansert research ved Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) og har nylig tatt emner i etikk knyttet til undersøkende journalistikk, skriver Tvisyn i pressemeldingen.

– Jeg har en ambisjon om å kunne levere undersøkende og kritisk journalistikk som setter dagsorden med det vi kan kalle hverdagsgraving. Samtidig er det viktig å få frem de nære relasjonene og menneskehistoriene som finnes i Malvik, sier den nye redaktøren. 

Styret i Tvisyn AS, Robin Røkke, er svært fornøyde med valget av ny redaktør. 

– Vi fikk mange søkere til denne stillingen, og det var flere godt kvalifiserte kandidater med relevant erfaring og utdanning. Men Vanja Holst skilte seg ut med sitt sterke engasjement for lokaljournalistikk og sin visjon for hvordan Malviknytt kan styrkes som lokalt nyhetsorgan.

Powered by Labrador CMS