Pierre Louis Olsson og Isabel Raad føler seg feilaktig framstilt av VGTV. Foto: Skjermdump VGTV.

Paradise Hotel-deltagere føler seg latterliggjort av VGTVs «Panelet»

«De er meget kjent for å gjøre narr og håne PH-deltagere. Har du ikke lyst til å bli latterliggjort? Takk nei til intervjuer med dem», skriver tidligere Paradise Hotel-deltager Isabel Raad på sin blogg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ett år har gått siden Isabel Raad fikk sin TV-debut på realityprogrammet Paradise Hotel på TV3. Siden har hun og de andre deltagerne vært gjennom mange intervjuer - spesielt med sladderpressen. Hun reagerer på måten VGTVs program Panelet har framstilt henne på, og skriver følgende på bloggen sin da hun skal gi råd til de som deltar i årets utgave av Paradise Hotel:

Til Journalisten trekker hun fram en episode der de i Panelet snakker om kroppspress og bruker hennes operasjoner som eksempel:

Isabel Raad. Foto: Privat

– Det blir veldig latterliggjøring. Om de skal lage en sak om noen, skal de ikke leke “mean girls”. Derfor har jeg gitt beskjed om at jeg ikke ønsker å stille opp på programmet i framtiden, sier hun.

Hun forklarer at hun også har ønsket å få spørsmålene på forhånd for å vite hva hun skal bli spurt om, men dette har ikke Panelet ønsket.

Hun får støtte fra kjæresten Pierre Louis Olsson som deltok i samme PH-sesong som henne. Han mener også at de ofte blir gjort til narr i programmet.

– Mye tull og tøys

En annen deltager, Martine Sjøhaug er enig med de to andre.

– Første gang jeg ble intervjuet av dem hadde jeg det på samme måte. Jeg snakket om utroskap tror jeg, også ble det jeg sa veldig vridd og vendt på, sier hun.

Sjøhaug har vært å se på Panelet titt og ofte, og sist ba hun om å få spørsmålene på forhånd.

– Jeg ville også godkjenne etterpå, og det fikk jeg. Da ble intervjuet greit, synes jeg. Men de vrir og vender på ting. Og det er mye tull og tøys, sier hun og legger til at dette ikke bare gjelder Panelet, men også annen sladderpresse.

Journalisten har også vært i kontakt med Elin Bergius. Hun skriver i en e-post at hun ikke kjenner seg igjen i Raads påstander.

Interessert i medienyheter? Lik Journalisten.no på Facebook og få nyhetene i strømmen din:

 

Panelet: Elsker å følge med på PH

– Med unntak av Isabel og Pierre opplever vi at vi har god kontakt med PH-deltagerne, og flere av dem er også faste Panelet-medlemmer. Det må være lov til å tøyse litt med myten “Paradise Hotel-deltager”, og le når mennesker i 20-årene ikke vet hvem som er statsminister i Norge. Om man ikke liker å bli tøyset med på TV, bør man kanskje ikke melde seg på Paradise Hotel, sier Trine Saugestad Hatlen, innholdsprodusent i VGTV.

Hun forklarer at de ytterst sjelden gir ut spørsmålene i forkant av intervjuene som blir gjort, og at det var en ren tilfeldighet som førte til at Sjøhaug fikk spørsmålene sist uke da hun satt på en dårlig skype-linje fra Marbella. Hatlen presiserer at Raad har fått mulighet til samtidig imøtegåelse hver  gang hun har blitt omtalt på Panelet, og i disse tilfellene også fått vite hva det dreier seg om.

Isabel mener Panelet leker “mean girls”, hvordan stiller dere dere til det? 

– Vi er veldig bevisste på å ikke mobbe, baksnakke eller fryse ut noen i Panelet, og ved lunsj-bordet er alle velkomne til å sitte med oss. Men om en PH-deltager - som plutselig blir en av landets mest leste bloggere etter å ha pumpet ut blogginnlegg om rumpe-, nese- og puppeoperasjoner og masse botox- og restylane-behandlinger, opplever oss som kritiske - ser vi på det som et kompliment. Det skal vi gjøre mer av, sier Hatlen.

Mange av dere har tipset oss om at x-Paradise-deltager Isabel har laget en liste med råd til årets Paradise-deltagere….

Posted by VGTV Rampelys on 14. mars 2016
Powered by Labrador CMS