... men Strand-sesongen fortsetter

Mens andre tar sendefri, har Christian Strand fått fem ukers ekstra sommerjobb med sitt talkshow «I kveld».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det er helt topp. At vi etter så kort tid får tillit til å lage sommerprogrammer på moderkanalen er kjempemotiverende for hele redaksjonen, sier Strand, som debuterte som talkshowvert i januar. Med ca. 100.000 seere er «I kveld» det mest sette faste programmet på NRK 2. Etter 65 programmer har han nå en kort pause før programmet kommer på lufta igjen 30. juni på NRK1.

– Det blir gøy å nå videre ut med det vi driver med. Vi må ha en litt bredere miks av gjester, men vi skal beholde den friske stilen.

– Hva er du mest fornøyd med så langt?

– At vi har klart å få inn mange nye stemmer og dra opp aktuelle temaer med litt andre vinklinger. Vi i redaksjonen er unge mennesker med en annen tilnærming og andre ønsker om hva vi vil formidle.

Akkurat nå pågår debatten internt om hvordan programmet skal videreføres i sommerutgave.

– Det blir noen nye elementer. Vi skal være der folk er, og om sommeren er jo det ute. Litt blir nok live on tape, sier Strand.

– Måtte du avlyse ferien?

– Nei ikke avlyse, men jeg måtte booke om. Etter siste sending 31. juli drar jeg til USA i 17 dager. Så er det rett på igjen.

– Du trenger kanskje ikke så lang pause?

– Nei, og jeg er jo vant til å jobbe om sommeren. Jeg var tre år i Sommermorgen og to år i Sommeråpent. Ikke trenger jeg å bli brun heller…

Powered by Labrador CMS